TIMES will be similar to 2018, because we have 5 instructors again this year!
Classes will run from 11:30 to 6:00pm on Saturday and from 12:00 noon to 5:30 on Sunday. Each session will be one hour, with a longer break between the second and third sessions so people can get a bite to eat. Each group will have a “bye” during one of the small-group class periods each day, and can use the time to rest or to practice with each other. One class each day will be a larger combined group. Your brains will be full at the end of each day!
Download a PDF of the schedule HERE!
|Friday, October 4|
|9:00pm – 12:00am||Boston Swing Central
weekly Lindy Hop dance – DJs Kevin Lin & Dang Mai (Balboa & Lindy friendly!)
admission $10 (not included in workshop registration)
Q Ballroom (formerly Extreme Dancesport), 26 New Street, Suite 3, Cambridge
|Saturday, October 5|
|11:00am – 11:30am||Workshop check-in – Greek American Political Club|
|11:30am – 12:30pm||Combined Groups|
|12:30pm – 12:40pm||10 minute break|
|12:40pm – 1:40pm||Small Groups|
|1:40pm – 2:40pm||60 minute break|
|2:40pm – 3:40pm||Small Groups|
|3:40pm – 3:50pm||10 minute break|
|3:50pm – 4:50pm||Small Groups|
|4:50pm – 5:00pm||10 minute break|
|5:00pm – 6:00pm||Small Groups|
|6:00pm – 9:00pm||Rest, Eat, Change|
|9:00pm – 12:00 midnight||Saturday Night Shuffle
DJ Balboa Dance with DJ Erica Vess & DJ Javier Johnson!
(admission included in workshop price; $12 regular/$10 students for non-workshop-attendees)
West Cambridge Youth Center
680 Huron Ave, Cambridge
Fifth Annual Ridiculous Lobster Contest at 10:30pm!
|Sunday, October 6|
|12:00pm – 1:00pm||Small Groups|
|1:00pm – 1:10pm||10 minute break|
|1:10pm – 2:10pm||Small Groups|
|2:10pm – 3:00pm||50 minute break|
|3:00pm – 4:00pm||Small Groups|
|4:00pm – 4:15pm||— GROUP PHOTO! —|
|4:15pm – 5:15pm||Combined Groups|
|5:30pm – 9:00pm||Balboa Speakeasy: Post-workshop social
music provided by DJs Mike the Girl & David Plotkin
70 Union Square, Somerville